Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

donderdag 9 februari 2012

Vervolg Project Life 2012

Wat is dit leuk om te doen!
Ik heb inmiddels een lijstje naast de computer liggen waarop ik vanalles noteer, gebeurtenissen, uitspraken, en in dat mapje bewaar ik ook kaartjes, bonnetjes etc. En op het moment dat ik met de PL's aan de slag ga pak ik het mapje erbij en streep af wat ik gebruikt heb.

Het is een tijdrovende klus, ik ga het ook echt niet iedere week redden maar ik denk dat ik het wel ga volhouden om een heel jaar in beeld te brengen.

Het album van mijn dochter:


Het album van mijn zoon:En mijn album:


Het is echt heel leuk om er steeds iets anders van te maken, en bovendien aangepast op de activiteiten en op de gene van wie het album is.

2 reacties:

Anja zei

Hallo,
Via via kom ik op jouw blog.En wat is dit leuk zeg!Ik heb ook een smashbook.Maar daar had ik onze vakantie van het afgelopen jaar ingedaan.En ja toen zat ik vast.Van wat doe ik nu verder.Maar nu ik dit van jouw heb gezien.Prachtig!!! Enne bedankt voor je ispiratie.

Groetjes Anja

NannieB zei

Hoi Anja,
Het grappige is dat ik dit bedacht toen ik nog geen flauw idee had dat het ook een naam had, Project Life. Ik ben lid van een groep op Facebook, erg leuk om te zien hoe iedereen het invult! Bedankt voor je berichtje, Groetjes,
Nanda.

Een reactie posten